PolscyGracze.pl

League of Legends

League of Legends to stworzona przez Riot Games gra typu MOBA. Obecnie jest to najpopularniejszy tytuł tego gatunku. Publikujemy najszybciej informacje ze świata gry, serwera testowego PBE i profesjonalnej sceny. Znajdziesz tu newsy, poradniki, tier listy i podobne.

Co z nowymi skórkami SKT T1?

Ponad dwa miesiące temu dowiedzieliśmy się, którzy bohaterowie prawdopodobnie otrzymają skórki Mistrzów Świata za rok 2016. Na ich wydanie przyjdzie nam jeszcze poczekać, ale już teraz twórcy zapowiadają zmianę podejścia oraz ceny skórek, nie będą...

Przerwa techniczna – Patch 7.6

Dnia 22/03/17, od godz. 00:30 czasu polskiego (23:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 7.6. O godzinie 02:00 czasu polskiego (01:00 UTC), serwery zostaną wyłączone i wszystkie trwające rozgrywki zostaną...

Irytujący błąd z masterkami

W najnowszym patchu znalazł się poważny błąd, który może mieć duży wpływ na przebieg meczu. Wspominaliśmy już o tym wcześniej, ale kilka osób zgłaszało się z tym do nas. Wybranie jednej strony na specjalizacje i próba jej edycji, cały czas...