PolscyGracze.pl

Najnowsze

Co z nowymi skórkami SKT T1?

Ponad dwa miesiące temu dowiedzieliśmy się, którzy bohaterowie prawdopodobnie otrzymają skórki Mistrzów Świata za rok 2016. Na ich wydanie przyjdzie nam jeszcze poczekać, ale już teraz twórcy zapowiadają zmianę podejścia oraz ceny skórek, nie będą...

Przerwa techniczna – Patch 7.6

Dnia 22/03/17, od godz. 00:30 czasu polskiego (23:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 7.6. O godzinie 02:00 czasu polskiego (01:00 UTC), serwery zostaną wyłączone i wszystkie trwające rozgrywki zostaną...