PolscyGracze.pl
Dołącz do naszej grupy!

Przerwa techniczna – Patch 7.1

Dnia 11/01/17, od godz. 01:30 czasu polskiego (00:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 7.1. O godzinie 03:00 czasu polskiego (02:00 UTC), serwery zostaną wyłączone i wszystkie trwające rozgrywki zostaną zakończone remisem. Statystyki nie zostaną zapisane. Przewidujemy, że kolejki będą niedostępne przez około 3 godziny.

EUNE

  • 01:30 wyłączenie gier rankingowych
  • 03:00 wyłączenie serwerów

EUW

  • 04:30 wyłączenie gier rankingowych
  • 6:00 wyłączenie serwerów

Opis zmian w patchu 7.1