PolscyGracze.pl
Dołącz do naszej grupy! Nasz Discord

League of Legends

Przerwa techniczna – Patch 7.23

Dnia 21/11/17, od godz. 01:30 czasu polskiego (00:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 7.23. O godzinie 03:00 czasu polskiego (02:00 UTC), serwery zostaną wyłączone i wszystkie trwające rozgrywki zostaną...

Czy autofill jest potrzebny?

Autofill jest kontrowersyjnym elementem gry, większość graczy za nim nie przepada, ale głównym czynnikiem jest tu czas. Gracze stojąc w kolejce po jakimś czasie zaczynają się irytować, a autofill po części stara się temu zapobiegać.

Najnowsze

Możliwe zmiany w balansie w patchu 7.24

Patch 7.24 będzie ostatnią aktualizacją w tym roku. Już niebawem aktualizacja ta pojawi się na serwerze testowym, co też zmusza twórców do przyjrzenia się zmianom w kolejnym patchu. Poniższe typy nie są pewne, do czasu wydania patcha 7.24 może się...