Patch 8.6 opóźniony!


Patch z numerkiem 8.6 został opóźniony do czwartku, ponieważ pojawiły się niespodziewane problemy w grze. Mając na uwadze dobro graczy, Riot zdecydował się na szybkie wdrożenie poprawek i opóźnienie w wydaniu aktualizacji. Pełny opis patcha 8.6 znajdziecie tutaj.

Dnia 22/03/18, od godz. 00:30 czasu polskiego (23:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 8.6. O godzinie 02:00 czasu polskiego (01:00 UTC), serwery zostaną wyłączone i wszystkie trwające rozgrywki zostaną zakończone remisem. Statystyki nie zostaną zapisane. Przewidujemy, że kolejki będą niedostępne przez około 3 godziny.


Podziel się ze znajomymi!