Przerwa techniczna – Patch 8.12


Nadchodzi przerwa techniczna wprowadzająca aktualizację 8.12!


Dnia 13/06/18, od godz. 01:30 czasu polskiego (23:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 8.12. O godzinie 03:00 czasu polskiego (01:00 UTC), serwery zostaną wyłączone i wszystkie trwające rozgrywki zostaną zakończone remisem. Statystyki nie zostaną zapisane. Przewidujemy, że kolejki będą niedostępne przez około 3 godziny.

EUNE

  • 01:30 wyłączenie gier rankingowych
  • 03:00 wyłączenie serwerów

EUW

  • 03:30 wyłączenie gier rankingowych
  • 05:00 wyłączenie serwerów

Zmiany w patchu 8.12


Podziel się ze znajomymi!