Przerwa techniczna – Patch 9.18


Zbliża się przerwa techniczna, a wraz z nią nowa aktualizacja!


Dnia 11/09/19, od godz. 01:30 czasu polskiego (23:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 9.18. O godzinie 03:00 czasu polskiego (01:00 UTC), serwery zostaną wyłączone i wszystkie trwające rozgrywki zostaną zakończone remisem. Statystyki nie zostaną zapisane. Przewidujemy, że kolejki będą niedostępne przez około 3 godziny.

EUNE

  • 01:30 wyłączenie gier rankingowych
  • 03:00 wyłączenie serwerów

EUW

  • 02:30 wyłączenie gier rankingowych
  • 04:00 wyłączenie serwerów

Podziel się ze znajomymi!

0 Comments

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *